Onze historie

Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding van de activiteiten werkten we vanaf december 1994 vanuit een eigen bedrijfspand in Son. Daar verzorgden we eveneens opslag van diverse soorten goederen.

Eind 1999 verhuisden we naar het Goederen Distributie Centrum (G.D.C.) in Eindhoven/Acht. In dit nieuwe ruim 4500 vierkante meter grote gebouw staan we voor u klaar met de volgende activiteiten:

  • transport en distributie
  • op- en overslag
  • logistiek dienstverlening
  • koeriersdiensten

Exponentiele groei

Door de groei in materiaal en uitbreiding van het klantenbestand hebben we in 2009 een tweede pand laten bouwen op het G.D.C. Dit pand werd in juli 2009 in gebruik genomen, heeft 22 docks en is ruim 6000 vierkante meter groot.

Van Spreuwel Transport kent geen ingewikkelde organisatiestructuur, maar korte en krachtige communicatielijnen. Wat we afspreken, dat komen we voor de volle 100% na.

Wij zijn er voor:

  • Dagellijks Benelux
  • Business to Consumer (B2C)
  • Business to Business (B2B)
  • Webwinkel logistiek

Onze logistieke en transportoplossingen

Woonwarenhuizen

Sportmaterialen

Consumentengoederen

Sanitair

Brainport Eindhoven

Home of pioneers!

Van Spreuwel Transport is een echt Eindhovens bedrijf dat nog lang niet is uitgegroeid. De digitale transformatie van organisaties vraagt om partners die transport, snelvervoer, distributie en op- en overslag goed voor elkaar hebben.

Onze schaalbaarheid is onze kracht. We groeien mee met onze klanten. Die bevinden zich buiten de Brainportregio, maar in toenemende mate daarbinnen. We kennen de Brainport-regio als geen ander, omdat een groot deel van onze medewerkers in dit gebied woont en onze opdrachtgevers hier actief zijn.

Over Brainport

Leveren in de regio Eindhoven

Orders kunnen na ophaling, de volgende dag geleverd worden bij de klant. Benieuwd? Vraag een offerte aan

Contact

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00 t/m 16.30

Van Spreuwel Transport