Steeds meer bedrijven met eigen vervoer gaan over op de uitbesteding hiervan aan transporteurs en logistiek dienstverleners, de specialisten op dit gebied, om zelf meer aandacht te kunnen geven aan hun kernactiviteiten. Van Spreuwel Transport BV is transporteur voor diverse grote bedrijven. Voor deze bedrijven verrichten we diverse activiteiten.

Het aandeel webshops groeit nog steeds. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in consumentenleveringen. Niet alleen leveren wij binnen 24 uur, wij bieden ook aanvullende diensten, zoals het maken van leverafspraken met consumenten. Al onze chauffeurs beschikken over een pinautomaat, wat rembourszendingen zeer goed mogelijk maakt.

Transport

Wij kunnen ook uw bedrijf vertegenwoordigen, geheel volgens uw wensen, naar klanten en afnemers. De uitstraling van het materiaal kan worden aangepast aan uw huisstijl, zodat uw klanten en afnemers niet eens merken dat er een auto van Van Spreuwel Transport BV bij hen voor de deur staat. Onze chauffeurs zijn een verlengstuk van uw organisatie. Zij hebben direct contact met uw klanten en kunnen daarom belangrijke informatie aan u doorgeven. Eventuele problemen kunnen zij direct oplossen met behulp van mobiele communicatie.

Snelle levering

Als wij uw order ophalen, kunnen wij de volgende dag leveren bij uw klant. Dus binnen 24 uur in Nederland (exclusief de waddeneilanden) en Belgiƫ

Support

Uw klanten kunnen altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen over de desbetreffende levering. Wij staan voor ze klaar.

Brainport-Logistiek

Voor spoedklussen hebben wij speciale voertuigen tot onze beschikking om zo snel mogelijk uw opdracht uit te voeren. Specifiek voor uw opdracht beschikken wij over vrachtwagens en bestelwagens met gesloten bakken en/of laadklep. In overleg is alles mogelijk bij ons.

Leveren in de regio Eindhoven

Snel leveren is onze kracht. Wij halen uw order op en leveren de volgende dag bij uw klant. Benieuwd? Vraag een offerte aan

Distributie

Wij zijn met name gespecialiseerd in moeilijk vervoerbare goederen en goederen die extra aandacht nodig hebben tijdens het laden en lossen. U kunt hierbij denken aan: bouwmaterialen, meubelen, verfproducten en sanitair. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en goed getraind, hebben een enorme ervaring en zijn enthousiast, zodat ze alle opdrachten perfect voor u uitvoeren. U hoeft nergens meer achteraan, wij regelen alles!

U eist kwaliteit en stelt hoge eisen aan levertijd, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit met betrekking tot het transport. Dat begrijpen wij als geen ander. U beperk zich daarom liever tot uw kernactiviteiten. Wij zijn de specialist die de totale transportbehoefte voor u regelen. Van Spreuwel Transport BV is een partner van kleine en grote bedrijven bij het oplossen van alle transport- en logistieke problemen. Graag lossen wij samen met u al uw vervoersvraagstukken op.

Op- en overslag

Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport en distributie, kunt u ook uw voorraad laten beheren door Van Spreuwel Transport BV. Hierdoor is het voor u mogelijk om op een flexibele manier extra voorraadruimte (tijdelijk) in te zetten.

Onze warehouses zijn beveiligd volgens de norm BORG 4. Daarnaast zijn ze op een gemakkelijke en snelle manier te bereiken. Gelegen nabij afslag 29 van de A2, vooraan op het Goederen Distributie Centrum (G.D.C.) in Eindhoven/Acht. Wij beschikken over ruim 10.000 vierkante meter vaste opslag- en overslag ruimte, waarbij klimaatregeling ervoor zorgt dat alles in de juiste conditie blijft. Hierdoor kunnen wij op het totale logistieke vlak een verlengstuk voor uw bedrijf zijn. Voor al uw zendingen waarbij tijdelijke of distributie-opslag gewenst is, kunt u bij ons terecht. Naast opslag en distributie kunnen wij uw goederen desgewenst ook sorteren en verzenden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De communicatie verliep super. Daags voordien ontving ik een email en de dag zelf, 15 minuten voor levering werd ik opgebeld. De chauffeur was heel vriendelijk, aangenaam in omgang en behulpzaam! Alles werd keurig en onbeschadigd geleverd.

Karl Rombaut

Snelle bezorgservice voor zowel de particuliere alsook de zakelijke markt!

Anton Deknatel

Levering gehad, klantenservice belde netjes een dag van tevoren. Ook de chauffeur belde mij 15 minuten van tevoren, terwijl ik ook de levering bij kon houden via het track en trace systeem. Toen ook nog een hele aardige bezorger genaamd Samir aan de deur gehad, was erg vriendelijk en beleefd.

Koen Dulfer

Contact

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00 t/m 16.30

Van Spreuwel Transport