De diensten van Van Spreuwel Transport

Wij staan garant voor een optimale dienstverlening!

Steeds meer bedrijven met eigen vervoer gaan over op de uitbesteding hiervan aan transporteurs en logistiek dienstverleners, de specialisten op dit gebied, om zelf meer aandacht te kunnen geven aan hun kernactiviteiten. Van Spreuwel Transport BV is transporteur voor diverse grote bedrijven . Voor deze bedrijven verrichten we diverse activiteiten.

Met de groei van alle webshops, hebben wij ons ook gespecialiseerd in consumentenleveringen. Niet alleen leveren wij binnen 24 uur, wij bieden ook additionele services zoals het maken van leverafspraken met consumenten en al onze chauffeurs beschikken over een pinautomaat wat rembourszendingen zeer goed mogelijk maakt.

TRANSPORT

Wij kunnen ook uw bedrijf vertegenwoordigen, geheel volgens uw wensen, naar klanten en afnemers. De uitstraling van het materiaal kan worden aangepast aan uw huisstijl, zodat uw klanten en afnemers niet eens merken dat er een auto van Van Spreuwel Transport BV bij hen voor de deur staat. Onze chauffeurs  zijn een verlengstuk van uw organisatie, zij hebben direct contact met uw klanten en kunnen daarom belangrijke informatie aan u doorgeven. Eventuele problemen kunnen zij direct oplossen met behulp van mobiele communicatie.

SNELVERVOER

Voor spoedklussen hebben wij speciale voertuigen tot onze beschikking om zo snel mogelijk uw opdracht zonder problemen uit te voeren. Specifiek voor uw opdracht beschikken wij over vrachtwagens en bestelwagens met gesloten bakken en/of laadklep.

DISTRIBUTIE

Wij zijn met name gespecialiseerd in moeilijk vervoerbare goederen en goederen die extra aandacht nodig hebben tijdens het laden en lossen. U kunt hierbij denken aan: meubelen, verfproducten, sanitair en machines. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en goed getraind, hebben een enorme ervaring en zijn enthousiast, zodat ze alle opdrachten perfect voor u uitvoeren. Omdat klanten steeds meer kwaliteit eisen en steeds hogere eisen stellen aan levertijd, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit met betrekking tot het transport, beperken bedrijven zich in toenemende mate tot hun kernactiviteiten. Het gevolg is dat steeds vaker specialisten op dit gebied worden ingezet om de totale transportbehoefte voor hen te regelen. Van Spreuwel Transport BV is zo’n specialist en is een partner van kleine en grote bedrijven bij het oplossen van alle transport en logistieke problemen. Graag lossen wij samen met u al uw transport en logistieke vraagstukken op.

OP- EN OVERSLAG

Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport en distributie, kunt u ook uw voorraad laten beheren door Van Spreuwel Transport BV. Hierdoor is het voor u mogelijk om op een flexibele manier extra voorraadruimte (tijdelijk) in te zetten. Onze warehousese zijn beveiligd volgens de norm BORG 4. Daarnaast zijn ze op een gemakkelijke en snelle manier te bereiken. Gelegen nabij afslag 29 van de A2, vooraan op het Goederen Distributie Centrum (G.D.C.) in Eindhoven/Acht. Wij beschikken over ruim 10.000 vierkante meter vaste opslag- en overslag ruimte, waarbij klimaatregeling ervoor zorgt dat alles in de juiste conditie blijft. Hierdoor kunnen wij op het totale logistieke vlak een verlengstuk voor uw bedrijf zijn. Voor al uw zendingen waarbij tijdelijke of distributie opslag gewenst is, kunt U bij ons terecht. Naast opslag en distributie kunnen wij uw goederen desgewenst ook sorteren en verzenden.

CONSUMENTENLEVERINGEN

Met de groei van alle webshops, hebben wij ons naast leveringen aan bedrijven ook gespecialiseerd in consumentenleveringen. Consumenten kunnen hun eigen leverdatum kiezen.

SNELLE LEVERING

Orders kunnen na ophaling, de volgende dag geleverd worden bij de klant. Dus binnen 24 uur in Nederland en België!

SUPPORT

Uw klanten kunnen altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen over de desbetreffende levering.