Home of pioneers!

Van Spreuwel Transport is een echt Eindhovens bedrijf dat nog lang niet is uitgegroeid. De digitale transformatie van organisaties vraagt om partners die transport, snelvervoer, distributie en op- en overslag goed voor elkaar hebben.

Onze schaalbaarheid is onze kracht. We groeien mee met onze klanten. Die bevinden zich buiten de Brainportregio, maar in toenemende mate daarbinnen. We kennen de Brainport-regio als geen ander, omdat een groot deel van onze medewerkers in dit gebied woont en onze opdrachtgevers hier actief zijn.

Leveren in de regio Eindhoven

Orders kunnen na ophaling, de volgende dag geleverd worden bij de klant. Benieuwd? Vraag een offerte aan

Voor al uw Brainport-Logistiek

Welk vervoer heeft u nodig? Voor spoedklussen hebben wij speciale voertuigen tot onze beschikking om zo snel mogelijk uw opdracht zonder problemen uit te voeren. Specifiek voor uw opdracht beschikken wij over vrachtwagens en bestelwagens met gesloten bakken en/of laadklep. In overleg is alles mogelijk bij ons.

Binnen de Brainport-regio bedienen we Brainport-bedrijven zoals VDL Groep, Prodrive Technologies en HQ Pack. Vanuit Netwerk Benelux verzorgen wij transport naar ASML. Wij zijn voor deze organisaties dé partner als het gaat om transport, warehousing en fulfilment, inclusief handling en andere value added logistics activiteiten.

Leveren in de regio Eindhoven

Orders kunnen na ophaling, de volgende dag geleverd worden bij de klant. Benieuwd? Vraag een offerte aan

Onze logistieke en transportoplossingen

Woonwarenhuizen

Sportmaterialen

Consumentengoederen

Sanitair

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De communicatie verliep super. Daags voordien ontving ik een email en de dag zelf, 15 minuten voor levering werd ik opgebeld. De chauffeur was heel vriendelijk, aangenaam in omgang en behulpzaam! Alles werd keurig en onbeschadigd geleverd.

Karl Rombaut

Snelle bezorgservice voor zowel de particuliere alsook de zakelijke markt!

Anton Deknatel

Levering gehad, klantenservice belde netjes een dag van tevoren. Ook de chauffeur belde mij 15 minuten van tevoren, terwijl ik ook de levering bij kon houden via het track en trace systeem. Toen ook nog een hele aardige bezorger genaamd Samir aan de deur gehad, was erg vriendelijk en beleefd.

Koen Dulfer

Contact

Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op werkdagen bereikbaar van 08.00 t/m 16.30

Van Spreuwel Transport